ADIYAMAN / KAHTA - Çataltepe Ortaokulu

May

Okulumuzdaki bütün kapıların giydirmeleri yapılarak, kapı çerçevelerini boyadık. Ayrıca iç duvarlarımızı boyayarak daha temiz bir görünüme kavuşturduk. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Sosyal Sorumluluk kapsamında ve farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzun çevresinde çöp toplama etkinliği düzenledik.

Nis

Okulumuzun Atatürk Köşesi ve 15 Temmuz Şehitler Köşesini yeniledik. Bu konuda bizlere destek olan Sayın Mustafa Kemal KAYMAK'a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı anlamına uygun, yoğun katılımla kutlandı. Katılım sağlayan velilerimize, coşkuyla kutlayan öğrencilerimize ve emek harcayan öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

Mrt

Okul Müdürümüz Selahattin ÖZTÜRK,İngilizce Öğretmeni Gizem KAYMAK,Sınıf Öğretmeni Oktay BASKAN ve öğrencilerimiz Adıyaman Turizm İl Müdürlüğüne ziyarette bulunduk. Ziyaretimiz esnasında bizleri çok güzel ağırlayan ,Okul kütüphanemize kitap desteğinde bulunan Adıyaman Turizm İl Müdürü Sn Abuzer GELSE’ye çok teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ''ATASÖZÜ VE DEYİM RESİMLEME '' etkinliğimiz.

Mrt

DEPREM ANINDA VE SONRASINDA NASIL DAVRANMALIYIZ..TATBİKATIMIZI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Şbt

Filistin'de yaşanan insanlık dramı ile ilgili olarak oradaki zarar gören masum insanlara faydamız olması amacıyla okulumuzda FİLİSTİN'E YARDIM KUMBARASI oluşturduk. Hayırsever öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

Kas

Vefatının 85. yıl dönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma programı gerçeleştirdik.

Kas

2022 2023 LGS de başarı gösteren  Zeynep DÜNDAR mavişin sahibi oldu. Çataltepe Ortaokulu olarak kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.